SPONSORING

U Kunt de zaalsporten in Schoonhoven overeind houden!

      

Drie zaalsportverenigingen.

  • Basketbalvereniging Silvertown Lions
  • Badmintonclub BCS
  • Volleybalvereniging DOS

Zij hebben met toestemming van de Gemeente Schoonhoven de gelegenheid gekregen de muren van Sporthal ‘De Meent’ te gebruiken voor bordsponsoring.

Deze verenigingen bieden hiermee bedrijven de mogelijkheid om hun naamsbekendheid te vergroten met daarbij de mogelijkheid ook de zaalverenigingen financieel te ondersteunen.

Wat bieden de zaalverenigingen de sponsoren?
Permanente reclame gedurende het hele jaar bij de trainingen en wedstrijden van alle zaalsporten en jaarlijkse evenementen. Sporthal ‘De Meent’ ontvangt jaarlijks veel van haar inwoners en veel mensen uit de regio. Hiermee bieden zij een groot bereik aan bekendheid voor de bedrijven in de regio. Verder worden in de sporthal ook de reguliere sportlessen voor lagere- en middelbare scholen verzorgd.

Kort gezegd: Reclame tijdens: 

  • Trainingen, competitiewedstrijden en clubkampioenschappen
  • toernooien en andere evenementen
  • bedrijventoernooien
  • Sportgala, met verkiezing van sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. 

Wat wordt jaarlijks gedaan voor de sponsoren?
Het jaarlijks organiseren van een gezamelijk event voor de sponsoren waarbij de ondernemer de mogelijkheid heeft om te netwerken met andere ondernemers uit Schoonhoven en de regio. Een uitstekende manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en tevens een gezellig samenzijn met collega ondernemers. Dit kan eventueel ook gecombineerd worden met een bedrijfsbezoek bij één van de leden.

Bordsponsoring zaalsporten Schoonhoven
De contractperiode is gesteld op 3 jaar. Naast het reclamebord wordt de mogelijkheid geboden een banner te plaatsen op de websites van onze verenigingen.

Kosten van bordsponsoring

Optie 1:
Het plaatsen van een reclamebord aan de korte zijden van de sporthal. De kosten voor het maken van het bord zijn voor uw rekening. Kosten bedragen €150,- exclusief BTW, waarbij het bord uw eigendom blijft. Onze leverancier voor het maken van de borden is E.D.S. Reclame in Lopik. De specificaties voor productie zullen u na ondertekeningen van het contract worden aangeleverd.

De kosten voor een driejarig contract bedragen €350,- per jaar.

Optie 2:
Aanvullend op voorgaand voorstel bieden wij u de mogelijkheid om, naast uw reclamebord, ook gebruik te maken van de websites van DOS, SL en BCS door een banner op de website te plaatsen met een link naar uw bedrijf. Deze aanvullende kosten bedragen €100,- per jaar.

De kosten voor dit driejarig contract (reclamebord + banner) bedragen €450,- per jaar.

Het contract met de Gemeente Schoonhoven loopt vanaf 1 januari 2012 waarna wij van start zijn gegaan met de sponsorclub van Volleybal, Basketbal en Badminton. Het uiteindelijke doel is om te komen tot een aantal van veertig sponsoren.

Dankzij uw deelname aan de sponsorclub garandeert u de voortgang van de Schoonhovense zaalsporten en biedt u ons, als verenigingen, de mogelijkheid in een relatief kleine gemeente onze sport op niveau te kunnen blijven spelen.

Mocht u vooraf al vragen hebben of willen spreken met de sponsorcommissie dan kunt u contact opnemen met ons via: secretariaat@silvertownlions.nl

Wij hopen u binnenkort te mogelijk begroeten als sponsorlid!