TAKEN

Bij wedstrijden zijn er verschillende taken die vervult moeten worden zoals: een scorer, timer of scheidsrechter. Taken zijn verantwoordelijkheden die je dient na te komen. Hier en hieronder kun je lezen wat er gebeurd als je niet komt opdagen voor een taak, of als hij niet naar behoren wordt uitgevoerd.

Wanneer heb ik welke taak?
Taken wordt in Sportlink gezet. Je wordt gekoppeld aan een bepaalde wedstrijd. In de Basketball.nl app kan je zien welke taak je hebt en wanneer je deze moet uitvoeren. Kun je niet of heb je iets anders op de planning? Zorg dat je tijdig een vervanger hebt gevonden en neem dan even contact op met Nathalie Nagtegaal.

Wat moet ik doen als ik moet tafelen?
Als tafelaar dien je de score bij te houden in de basketball.nl app. Weet je niet hoe dit moet, overleg dit dan met je trainer/coach of neem iemand mee die naast je kan zitten tijdens de taak. Zij kunnen je instrueren hoe je dit moet invullen. Je kunt ook gebruik maken van de instructie die onderaan deze pagina te downloaden is om het digitale wedstrijdformulier onder de knie te krijgen. Iets anders dat je nog kunt doen is dit filmpje bekijken: