We hebben geweldig nieuws voor alle fans en leden van de Silvertown Lions! Onze gloednieuwe webshop is live, en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in onze digitale winkel. Van hoogwaardige trainingstenues tot stijlvolle polo’s met het trotse logo van onze vereniging – er is voor ieder wat wils.

Trainingstenues en Polo’s: Draag Jouw Trots
In onze webshop vind je een uitgebreide collectie aan clubkleding, ontworpen om zowel functioneel als modieus te zijn. De trainingstenues zijn perfect voor intensieve trainingen en zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet op het veld. En voor de momenten buiten het veld hebben we prachtige polo’s die niet alleen comfort bieden maar ook jouw verbondenheid met de Silvertown Lions laten zien.

Personaliseer Jouw Items
Een van de hoogtepunten van onze nieuwe webshop is de mogelijkheid om jouw items te personaliseren. Voeg je naam, rugnummer of een leuke tekst toe aan jouw trainingstenue of polo. Hierdoor wordt jouw clubkleding echt uniek en speciaal, precies zoals jij dat wilt. Of je nu een nieuw lid bent of al jaren bij de club hoort, gepersonaliseerde kleding zorgt voor een extra trots gevoel wanneer je de kleuren van Silvertown Lions draagt.

Makkelijk en Snel Bestellen
Het bestelproces is eenvoudig en snel. Kies jouw favoriete items, selecteer de gewenste maat en eventuele personalisatie-opties, en reken af met onze veilige betalingsmethoden. De bestelling land bij jou thuis op de mat, en je kunt snel schitteren in jouw nieuwe clubkleding!

Bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek het volledige assortiment. Laten we samen onze liefde voor basketbal en de Silvertown Lions uitdragen, zowel op als buiten het veld!

Toon je Trots, Draag de Lions!

Met sportieve groet,
Het Silvertown Lions Team