Afgelopen zaterdag 22 oktober organiseerde basketbalvereniging Silvertown Lions een 3×3 toernooidag. Snellere wedstrijden en op een half veld. In totaal streden 6 damesteams uit het hele land om dagwinnaar te worden, waaronder het dames 1 team van Silvertown.
Zij startte de dag fanatiek, maar de eerste was wedstrijd nog even warmdraaien. De tegenstander had hun lengte mee en was al goed op elkaar ingespeeld, waardoor de eerste wedstrijd eindigde in verlies.

Daarna een jong damesteam met veel basketbal ervaring. Helaas bleken zij net wat sneller in de aanval waardoor ze de wedstrijd wonnen.

Het gejuich van alle toeschouwers gaven de dames van SL extra energie en bleken steeds beter op elkaar ingespeeld te raken. Dit werd dan ook beloond met een mooie winst in de derde wedstrijd.

Alle teams bleken flink aan elkaar gewaagd en naarmate de dag vorderde werden de wedstrijden zwaarder door vermoeide benen. Mooie aanvallen en een flinke portie zelfvertrouwen waren helaas niet voldoende om de laatste 2 wedstrijden met winst te beëindigen voor de dames van SL.

Ondanks dat is de dag positief afgesloten met een spetterende finale met extra tijd. Op naar de volgende toernooidag!