Op zaterdag 16 april moest er al weer vroeg verzameld worden. De eerste wedstrijd stond al op 11 uur op het programma in Purmerend.De laatste toernooi dag van het seizoen en weer met andere samenstelling: Femke, Angelique, Veron en Meike. Aangekomen bleken wij de eerste en hadden we nog genoeg tijd om een bak koffie/thee te drinken. Daarna moesten we gelijk aan de bak om te tafelen en spelen.De eerste wedstrijd was tegen volharding. Deze dames hadden we op eerdere dagen ook als tegenstander. En de resultaten waren wisselen. Het kon alle kanten op. Ondanks de vroege ochtend kwamen we goed uit de startblokken en wonnen we de wedstrijd met 11-6.De wedstrijd daarna was tegen Track Parkstad. Een nieuw team met jonge dames. Spannend en dat bleek ook wel. We waren erg aan elkaar gewaagd, maar het goede samenspel, rebounds en schoten die vallen werden beloond met nogmaals de winst: 9-6.Als laatste wedstrijd moesten we tegen de 3×3 dames. Ook geen onbekende en hebben vaak de toernooidagen gewonnen. We wonnen de toss en startte met balbezit. Ondanks de lengte van de de dames hadden we heel veel rebound en vielen nagenoeg alle schotjes vanaf de kop. Zelf nog even een tijdje voor gestaan, maar deze wedstrijd nipt verloren met 10-12.Na deze start en we tegen alle dames teams hadden gespeeld was het tijd voor de kruisfinales. Deze speelde we tegen Truck Parkstad. Eerder waren we flink aan elkaar gewaagd dus dat beloofde spannend te worden. En dat was het ook! Eindstand: 7-5 voor Silvertown. En dat betekende: de finale tegen 3×3!Na 4 wedstrijden te hebben gespeeld was het tijd voor de finale. De vermoeidheid begon een beetje in te treden en schotjes vielen niet goed. De tegenstander kon er nog een tandje bij zetten en had mooie, snelle aanvallen en veel rebounds wat resulteerde in de winst voor hun.Ondanks de verloren finale zijn we 2e geworden waarbij alle teams vandaag zeer aan elkaar gewaagd waren. Een mooie afsluiter om het nieuwe 3×3 seizoen mee af te sluiten en op naar volgend jaar!