Beide jeugdteams zijn zaterdag 18 juni afgereisd naar Spijkenisse voor het 8e Ruud Sparreboom Jeugd toernooi. In de ochtend kreeg de U10 jeugd eerst een leerzame clinic van Feyenoord eredivisie basketballer Jeroen van der List. Daarna volgde de wedstrijden, waaronder een paar winst partijen! Overall een 3e plaats, iets om trots op de zijn. Als kers op de taart ontving onze Yasmina de Patrick Lewis MVP talent award. Dit betekend dat ze vanuit alle U10 jeugd uit haar poule is geselecteerd voor deze titel. Een titel die je dus niet zomaar wint, lichtte heer Lewis (82) met mooie woorden en enkel tips aan Yasmina toe. In de middag was het de beurt aan de U12. Die hebben alle poule wedstrijden gewonnen. Alleen in de finale ging Leiden, met een verschil van 4 punten, er met de titel van door. Hier dus een 2e plek voor S.L. Even leek het erop dat Devaughn ook in aanmerking ging komen voor de MVP award, want zijn naam werd wel gevraagd. Maar uiteindelijk ging die toch naar een speler van Leiden. Al met al zeer geslaagde, leerzame, maar ook warme dag. Trots op onze Lions!