Nog een paar trainingen en dan sluiten we een bijzonder seizoen toch positief af. Nasleep van Corona en het plots moeten verlaten van onze thuisbasis “De Meent” zorgde voor de nodige organisatorische uitdagingen. Als tussenoplossing hebben we in de AP-zaal en gymzaal de Beregracht verder kunnen bouwen aan onze club. Steeds meer jeugd is enthousiast over basketbal en bijna wekelijks melden zich nieuwe leden.

 

Niet gek ook want basketbal is een sport voor alle leeftijden. Voor jongens en voor meisjes. Het is flitsend, sportief en iedereen kan het leren. Bij Silvertown Lions krijg je ondersteuning van ervaren trainers. Zij maken van iedereen een balkunstenaar. Dribbelen, passen, scoren van grote afstand of juist dichtbij. Stap voor stap leer je dat allemaal. Maar ook sportiviteit, respect voor elkaar en vooral plezier maken vinden we erg belangrijk.

 

Aankomend seizoen hebben we zelfs 3 jeugdteams in de competitie! Er is ook jeugd die alleen op recreatieve basis meetraint. Kom gerust eens meetrainen. Aanmelden kan via de website.