Ja hoor, het was op zaterdag 26 februari weer tijd voor de volgende speeldag van ons 3×3-avontuur. De reis ging naar IJmuiden en dit keer met een nieuwe samenstelling; we stapten met Kim, Renske, Meike en Angelique in onze spelersbus. Na een gezellig kopje thee en koffie in de sporthal, moesten we aan de bak.

Helaas werd de eerste wedstrijd tegen 3×3 Dames verloren, het werd 21-3. Het regende tweepunters. 😅

Van de tweede wedstrijd tegen Barons wisten we van tevoren dat deze lastig zou worden (ervaring van de vorige zaterdagen), want het zijn sterke meiden en ze zijn goed op elkaar ingespeeld. De tegenpartij wist geen 21 punten te behalen, dus dat doel van SL werd behaald! Score: 19-7.

Helaas, bij de derde pot ging alles mis en bij onze tegenstander nagenoeg alles raak: 8-5 verloren. Meer aan elkaar gewaagd, dat zeker.

En aan het einde van de dag? Nou, toch nog iets gewonnen… De toss van de laatste wedstrijd! 😜 Helaas, het bleek toch echt niet onze dag: de laatste wedstrijd verloren, 5-7 tegen tegen Yellow Sox.

Op naar de volgende keer op 16 april!