Heb je altijd gebasketbald en wil je weer een keer een balletje gooien? Of lijkt de sport je heel erg leuk en wil je het een keer proberen zonder dat je er gelijk aan vast zit?
Of zoek je gewoon iets sportiefs en leuks om te doen op vrijdagavond? Silvertown Lions heeft de oplossing!
Aangezien we basketbal een superleuk spel vinden (en het ook nog eens goed is voor je conditie), willen we dit graag met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom organiseren wij op onderstaande date een instuiftraining voor volwassenen. Dit is een training waarbij je gewoon gezellig langs kan komen om een balletje te gooien en wij de basis van de sport leren. Of waar je je oude skills weer eens in de praktijk kan brengen.
Interesse? In sporthal De Meent in Schoonhoven, de data waarop de trainingen gegeven worden zijn dit jaar:
29-10-2021 van 19:00 tot 20:00
19-11-2021 van 19:00 tot 20:00
03-12-2021 van 19:00 tot 20:00
Na deze training speelt ons Heren 1 team een competitiewedstrijd waar je natuurlijk van harte uitgenodigd bent om vanaf de tribune het spel te bewonderen. En ook ons sportcafé is open voor een drankje.
Voor vragen, kun je een mail sturen naar voorzitter@silvertownlions.nl.