Eindelijk! Na lange tijd mag het weer: basketballen. Niet alleen trainen, maar ook wedstrijden spelen. Wat hebben wij dat gemist!

Dit jaar wordt het nieuwe seizoen voor ons een uniek avontuur. We gaan namelijk de nieuwe 3×3 competitie spelen!

Een competitie waarbij we letterlijk en figuurlijk even moeten schakelen. Een andere bal, half veld, andere puntentelling, 10min speeltijd en 12sec shotklok. En dan hebben we het nog niet over de spelregels gehad 😉

De eerste competitiedag staat as zaterdag 23 oktober gepland. Je leest het goed, een hele dag! We spelen deze competitie in toernooi vorm. Afgelopen trainingen hebben we dan ook onze conditie weer op peil gebracht maar vooral het spelletje eigen gemaakt.

Volg jij ons in ons nieuwe 3×3 avontuur? Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Let’s GO!
Dames 1 – SL