… maar dan net iets anders dan we gewend zijn. Door Covid-19 zijn er door Basketball Nederland verschillende voorzorgsmaatregelen uitgeschreven waar wij ons aan moeten houden. Ook is er onderzoek gedaan naar onze sporthal om te zien hoeveel gasten we kunnen ontvangen en of de ventilatie van goede kwaliteit is. Hieronder is een lijstje te vinden met de regels die gelden in Sporthal De Meent te Schoonhoven.

  • We mogen 147 gasten ontvangen
  • Douches en kleedkamers mogen niet gebruikt worden. Kom dus omgekleed naar de sporthal, ook als je een wedstrijd hebt. Regel met je eigen team dat ieder zijn/haar eigen shirtje thuis heeft
  • De kantine is open, maar houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Desinfecteer je handen bij aankomst
  • Verder gebruik je gezonde verstand en als je klachten heb, zoals verkouden, hoesten, snotneus koorts blijf je thuis

In de afgelopen periode heeft de NBB de richtlijnen van het RIVM en de overheid gevolgd. De huidige richtlijnen laten toe dat de competitie kan beginnen, met restricties. De restricties zijn te vinden in het Protocol Verantwoord Sporten, die mede met NOC*NSF is opgesteld. Dit protocol is te vinden middels deze link.

Houd je aan de regels en samen zijn we Covid-19 de baas!

Laten we er met zijn allen weer een tof seizoen van maken! Let’s go Lions!