We mogen eindelijk weer doen wat we zo leuk vinden: basketballen! Helaas nog niet in onze vertrouwde Sporthal De Meent, maar wel buiten! We zullen daarom vanaf dinsdag 12 mei 2020 weer starten met trainingen voor de jongste van de vereniging: mini’s en U12. De reguliere trainingstijd geldt hiervoor en er zal op voldoende afstand getraind worden op het veldje aan de opweg*. Let erop dat nog steeds een aantal maatregelen gelden die ook worden toegelicht in de poster en andere documentatie hieronder. Verder verwijzen we graag naar de informatie van Basketball Nederland via deze link.

De belangrijke informatie kan hieronder worden geraadpleegd:
Aanvullingen basketbalspecifiek
Protocol verantwoord sporten
Sportprotocol ouders
Sportprotocol poster

*Je kunt hier komen door de H.A. Schreuderstraat in te rijden vanaf de Shell (rotonde). Daar neemt u net voor de wegversmalling de inrit aan de rechterhand. Deze inrit is afgescheiden van de weg door een verhoging. Als u door deze smalle gang rijdt, kunt u tot de garageboxen doorrijden en aan uw rechterhand het veld zien. Hopelijk maakt onderstaande afbeelding dit duidelijker.