Basketball Nederland heeft na de persconferentie van afgelopen maandag (23 maart 2020) besloten om de basketbalcompetitie voortijdig te beëindigen. Door de minister werd aangegeven dat bijeenkomsten van personen niet gewenst zijn en daarbij geldt de ondergrens van 100 personen niet meer. Tot onze spijt kunnen we het seizoen 19/20 niet afmaken maar dat neemt niet weg dat alle Lions hard gestreden hebben om er spannende wedstrijden van te maken in de competitie. De informatie die Basketball Nederland heeft gepubliceerd, kun je vinden op de volgende sites over het stoppen van de competitie en aangelegen zaken rondom basketbal en het Corona-virus.
We hopen alle leden snel weer op het veld te zien en de lichten uit te zien schieten, maar voorlopig houden we 1,5 meter afstand. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor updates zodra deze naar buiten gebracht worden.
Mochten er vragen zijn, kan altijd contact worden opgenomen met leden van het bestuur of via Facebook.