Het toernooi door de ogen van een van onze jongste spelers

Zoals in de afbeelding te zien hebben onze mini’s het ontzettend naar hun zin gehad tijdens het toernooi afgelopen weekend in Sporthal Den Oert. Zij waren te gast bij Basketbalvereniging Hurricanes waar in de ochtend een clinic werd gegeven door Henk Pieterse. In de middag werden wedstrijdjes gespeeld tegen andere teams. Helaas zijn zij geen eerste van de poule geworden, maar plezier staat bovenaan! Hieronder de tekst die ook in de afbeelding staat:

Afgelopen zaterdag hebben wij in Spijkernisse een basketbalwedstrijd/toernooi gespeeld. Eerst hadden wij een speciale training gehad. Toen begonnen met de wedstrijdjes moesten wij eerst wachten voor we konden spelen. Toen hebben we helaas alle partijtjes verloren, maar het was alsnog heel leuk en gezellig.

Tara.