Basketbal wedstrijd tegen de green Eagles.

De wedstrijd begon. De Green Eagles scoorden best vaak in het 1e kwart. Wij moesten nog een beetje inkomen en scoorden bijna niet. We eindigden het kwart met 15-2. Het 2e kwart ging het iets beter, we scoorden wat vaker en eindigden nu met 33-22, maar met 11 punten verschil. Het 3e kwart gingen we iets feller spelen, we maakten ook 4 team fouten, maar we eindigden wel met 41-45 we stonden dus nog maar 4 punten achter, spannend!! Het 4e kwart was wat rommelig, want we wilden allebei winnen. Het ging namelijk om de 1e plek… Aan het einde van de wedstrijd waren we heel erg teleurgesteld, we verloren namelijk met 53-56, maar 3 punten verschil! Dat was erg jammer, maar de Green Eagles waren ook goed.

Silvertown Lions under 14

Naomi Bussink, Renske Bootsma