Silvertown Lions U14

Vrijdag 31 januari, verloren met 1 punt verschil tegen de green eagels uit Maassluis. Dat was zuur!! Heel erg zuur zelfs!!! Dat laten we ons dus niet nog eens gebeuren, en dat hebben we afgelopen wedstrijd bewezen.

Zaterdag 8 februari, 10.15 vertrekken we vanaf de meent. We zijn compleet , 10 spelers , 2 coaches en de nodige ouders voor vervoer! Op weg naar Ter Aar onze tegenspelers zijn de Aardamse Basketball Club . Leuke zaal (wel erg koud!!) een nog leukere kantine met warme koffie. Maar daarna moet er wel gewerkt worden .
We beginnen de wedstrijd en zitten gelijk lekker in het spel desondanks dat we de eerste periode met verlies afsluiten 20-16 . Gaan we er in de tweede periode dus harder tegenaan en staan we voor met 32-35. Na de rust is het gebruikelijk bij ons team dat we even een terugval hebben, maar deze keer niet! We gaan zelfs steeds beter overspelen en geven hele goede voorzetten die uitpakken in mooie scores! Het eindresultaat 50-76 gewonnen.

Team blij, coaches tevreden en ouders niet voor niets gereden. Als dan de meiden ook nog eens van de jongens winnen ( dit is een wedstrijd van de coaches onderling) zijn wij helemaal tevreden.

Danique ( speler nr.15 U14) en Priska (assistent coach U14)

De volgende wedstrijd van ons is op 1 maart tegen Woody Blues uit Woubrugge.